googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Oμαδικός βιασμός στον Δημοτικό Κήπο της Σάμου

wpid-wp-1463488280229.jpeg
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη Σάμο με τους μετανάστες, αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ και κανείς δεν κάνει τίποτε σύμφωνα με το ρεπορτάζ-κραυγή απόγνωσης της τοπικής εφημερίδας Σαμιακή Γνώμη.
Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια μεταξύ των πολιτών και ειδικά τώρα που μπαίνουμε σε τουριστική περίοδο! Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχει η απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, με μετανάστες να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, αφού χρησιμοποιούν την ελευθερία τους λόγω της αίτησης ασύλου που έχουν καταθέσει.
Λόγω της μεγάλης παραμονής τους στο νησί οι περισσότεροι είναι χωρίς χρήματα και έτσι προχωρούν σε παραβατικές συμπεριφορές δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στο νησί!
Προχθές το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε ομαδικός βιασμός μια Σομαλής γυναίκας στον Δημοτικό Κήπο της πόλης!
Η κοπέλα κατάφερε και ζήτησε βοήθεια από έναν ιδιοκτήτη περιπτέρου όπου και κάλεσε την αστυνομία.
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί μέσα στο Κέντρο Μεταναστών!
Λίγες ημέρες νωρίτερα υπήρξε καταγγελία πολιτών, πως μέρα μεσημέρι δύο μετανάστες παρενόχλησαν σεξουαλικά δύο 13χρονα κορίτσια ,όπου επιχείρησαν να τα απομονώσουν σε σοκάκι της πόλης!
Διαβάστε περισσότερα:
http://pitsirikidotnet.gr/2016/05/o%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AE%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια: