googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ!!!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ FIGHTER NΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ KING'S NICHT 4'

Τεράστια Νίκη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως Άθλος από τον νεαρό αλλά φέρελπι και ανερχόμενο Kick Boxer Νίκο Παπανικολάου που υπέταξε τον κατά πολύ εμπειρότερο αντίπαλό του (στο επαγγελματικό Kick Boxing και στην Κ1 κατηγορία) Κωνσταντίνο Pit Bull Νικολαΐδη.
Ο Κώος Fighter απόλυτα συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στον στόχο του κοίταξε τον αντίπαλο του κατάματα και κατάφερε να υπερκεράσει τον δυσκολοκατάβλητο Pit Bull Νικολαΐδη, κάνοντας υπερήφανους όλους όσους τον πίστεψαν από την αρχή αυτής της προσπάθειας...Ο Fighter Νίκος Παπανικολάου έκανε ακόμα μία φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να δίνει απάντησεις μέσα στα στενά όρια του ρινγκ!
Από το ΒτΚ πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο για την μεγάλη του αυτή επιτυχία, αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε δύο ανθρώπους που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα δίπλα του. Τον Νομικό Κουλλιά που κυριολεκτικά βρισκόταν στην σκιά του με ότι αυτό συνεπάγεται για την περίοδο προετοιμασίας του Νίκου. Και φυσικά τα εύσημα ανήκουν και στον Προπονητή του στην Αθήνα, Αχιλλέα MOGADAM για την πολύτιμη συνεισφορά, βοηθώντας τα μέγιστα τον ''PAP'' να καταφέρει να επιτύχει αυτό το τρομερό αποτέλεσμα και να καταφέρει σιγά-σιγά να καθιερωθεί σε επίπεδο Κ1.
Ο Νίκος κατάφερε για ακόμη μία φορά αυτό που αρχικά φάνταζε ακατόρθωτο και εν  τέλει πέτυχε...Δείχνοντας σε όλους ότι η προσπάθεια, οι κόποι, οι θυσίες και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται και ότι τα ''αγαθά κόποις κτώνται''. Φέρνοντας λοιπόν εις πέρας αυτή την δοκιμασία- πρόκληση έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε μεγαλύτερες προκλήσεις στο μέλλον..Και σίγουρα μετά από αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες προκλήσεις για τον ίδιο στο επαγγελματικό Kick Boxing!
http://vimatisko.gr/?page=news&records=details&_p.id=35944#.V0Nbigo46BY.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: